AVIS Waasland autoverhuur

Reservatie via deze website min. 6 u. voor aanvang huur. Sneller een voertuig nodig? BEL ONS tijdens onze kantooruren dan kijken we graag wat mogelijk is voor u.

Via het aanvraagformulier op deze website kan u een reservatieaanvraag indienen voor een voertuig uit de categorie naar uw keuze. Het voertuig wordt verhuurd na voorleggen van kredietkaart, rijbewijs en identiteitskaart en het invullen van het verhuurcontract op het AVIS-kantoor.

Bij ophaling van het voertuig dient u uw geldig rijbewijs bestuurder(s), geldige identiteitskaart op naam v/d bestuurder(s) en een geldige kredietkaart op naam van de bestuurder bij zich te hebben. Aandacht: Pre-Paid kaarten worden niet aanvaard. Indien de kaarthouder verschilt tegenover bestuurder huurwagen dient "bijkomende bestuurder" aangerekend te worden. Kredietkaart dient aanwezig te zijn bij ophaling voertuig, indien niet, gaat verhuring niet door totdat deze aanwezig is.

Minimum leeftijd bestuurder: 21 jaar (zie alg. verhuurvoorwaarden) én min. 1 jaar in bezit van het rijbewijs. Bestelwagens: min. 2 jaar in bezit van het rijbewijs.
VERZEKERINGEN voor alle voertuigen: standaard verzekering CDW en TP (inclusief met vrijstelling, geen andere verzekeringsmodules toegestaan.)
Voor bestelwagens: schade aan opbouw hoger dan het dak zijn niet verzekerd!
BETALING: kredietkaart (Visa, Mastercard, American Express, Mastercard)
en/of bankkaart voor de categorieën A+H+B+C+D ( Bancontact).

MINIMUMWAARBORG: € 550 + huurbedrag.
BIJKOMENDE BESTUURDER: € 7 per dag (zie alg. verhuurvoorwaarden).
Ecotaks: € 7,26 per contract.

Optioneel:
LEVERING op uw adres: € 45 en/of OPHALEN op uw adres: € 45
Dossierkosten per schadegeval/overtreding (zie alg. verhuurvoorwaarden).
Extra's huren: dekens € 2,5/stuk/dag - rolkarretje € 4/stuk/dag - steekkarretje € 4/dag

Ophalen van uw huurwagen steeds tijdens de openingsuren van ons kantoor.
Inleveren auto's en bestelwagens 24u/24u en 7 dagen op 7.
Weekendpromoties starten van VRIJDAG 16.00 u. tot MAANDAG 8.00 u.

Langere huurperiodes of leasing mogelijk aan speciale tarieven, contacteer ons kantoor.

Alle weergegeven prijzen zijn nettoprijzen (in euro en inclusief 21% BTW) en zijn niet cumuleerbaar met andere acties, korting nummers, free rental days, enz... én exclusief geldig in de kantoren van AVIS Waasland.

Powered by AVIS autoverhuur